Geri Tibor

Orosz-ukrán viszonylatban ígértem egy helyzetelemzést, hogy eligazodj a sok hazugság közt.

Kezdjük azzal, hogy ami katonailag most zajlik Ukrajnában, az nem más, mint a háttérhatalmon belüli hatalmi átrendeződés katonai eszközökkel való „elősegítése”. Egy nagyon precízen megtervezett, megszervezett és kivitelezett, nagy erőkkel, nagy területre kiterjedő katonai akció, melynek az a feladata, hogy kedvező tárgyalási pozíciót eredményezzen az oroszoknak rövid, közép és hosszútávon egyszerre. Ukrajnával, az EU-val és az USA-val.

Mert ahogy mondani szoktam, minden háború békeszerződéssel ér véget. És ha az ukrán kormányban nem cionista pszichopaták ülnének, akkor ettől a háborútól megkímélhették volna magukat. Az országot is, de szerintem az érdekli őket legkevésbé. Tárgyalni – előtte meg tisztességesen politizálni – kellett volna nekik, de nem ezt tették. Mert azt látni kell, hogy a cionista ukrán vezetés azért nem folytatott normális politikai viszonyt az oroszokkal, mert nem az ukrán állam és az ukrán nép érdekében politizáltak, hanem a cionista USA vezetés utasításait hajtották végre.
Amelyik vezetés most nagy bajban van, kapkod, és ez miatt hibát hibára halmoz.
Tehát akkor most helyezzük el ezt a konfliktust a világpolitika színpadán. Mert különben sose érted meg, hogy mi és főleg miért történt és történik.
Tehát itt minden szereplő a háttérhatalom sakkbábuja, ne legyen illúziód. Putyin is.
És ahogy évek óta mondom, a háttérben zajlik egy hatalomváltás a háttérhatalmon belül. Az történik, ami a magyar OGY választásokon történt 1998-ban meg 2002-ben (meg 2006-ban is). Hiába az első a legerősebb, a 2. és 3. összefogott, és ketten már erősebbek. Vagyis a háttérhatalom több, mint 100 éve tartó cionista vezetését most váltja le közösen az egymással összefogott jezsuita-szabadkőműves társaság. Te ezt kívülről úgy látod, hogy Kína és Oroszország összefogott az USA-val szemben. És ha Trump nyert volna, akkor ezt szépen csöndben lejátszották volna (ahogy Gorbacsov is szépen, aránylag csöndben mondott le a kétpólusú világrend egyik pólusáról.) Csak hát Biden nyert, és a cionisták azt hiszik, hogy tehetnek még az elkerülhetetlen ellen, valamilyen manőverrel megtarthatják vezető hatalmukat a háttérhatalmon belül. Mert azt nem tudják elképzelni, hogy ne ők legyenek a háttérhatalom irányítói. Az istenük nem az alvezéri pozíciót ígérte nekik.
Csak hát késésben vannak, ezért kapkodnak, rögtönöznek. És ezzel hibáznak.
Miközben a Putyin vezette Oroszország hosszútávra tervezve, tudatosan készült arra, ami most történik. Meg ami évek múlva történni fog. (2030-ig, ahogy Orbántól is tudható)
Illetve nem ők tervezik ezt, hanem akik irányítják őket.

Mert a tét Európa jövője, ezt is látni kell. És míg a kínaiak pénzzel intéznek mindent a világban (lásd Afrika felvásárlása) addig Európában a jezsuiták és szabadkőművesek már a jelenlegi cionista vezetés felszámolása utáni időkre terveznek az államokkal. És míg az amerikai cionistáknak Európa versenytárs, akit gyöngíteni kellett, addig az oroszoknak kölcsönös piac, ami egy jezsuita vezetésű új EU esetén egy kölcsönös fejlődést és akár szövetségesi kapcsolatot ígér. És ebbe tökéletesen illeszkedik az ortodox egyház és a Vatikán irányította római egyház újraegyesítése, amin a háttérben mindkét oldalon nagyon dolgoznak. Egy spanyol, dél-francia, olasz, magyar, lengyel, orosz tengelyű Európa – kiegészülve a németekkel, lent a balkáni országokkal (mit lépnek rá a skandinávok?) már egész másként nézne ki.
És akkor máris érthető, hogy itt nem csak a cionista vezetők kiszorítása kezdődött meg Európából, kezdve Ukrajnával, mint a legkeletibb hellyel, ahova eljutottak (a franciák és a németek is eddig jutottak, Moszkva „kapujáig”) hanem az egyház egyesítéshez szükség lesz Kijevre, mint ősi szláv (orosz) egyházi központra is.

Ezért én úgy gondolom, hogy a leendő tárgyalásokon az oroszok valahol a Csernobil-Ogyessza vonalon fogják meghúzni az érdekeik határát, amitől Keletre velük szövetséges állam(ok) jönnek létre (mint pl Belorusszia), és attól Nyugatra meghagynak egy semleges Ukrajnát az ukránoknak. Valóban az ukránoknak, és nem a cionista kazár maffiának. Mert ennek a katonai akciónak a legfontosabb célja a cionista vezetés kiszorítása volt Ukrajnából, és ezt a célt úgy néz ki, hogy el is érik.

Az USA vezette NATO elkésett, az oroszok egy katonai megelőző csapással olyan pozíciót foglaltak egy politikailag hibázó Ukrajnában, amiben a NATO már csak egy világháborút kockáztatva avatkozhatna be. De nem fognak beavatkozni. A keleti bővítésnek ezzel vége, ebből ahogy várható volt, az oroszok jöttek ki megerősödve. Megmutatták, hogy ugyanazt meg tudják tenni, amit az USA Irakban tett. Ukrajnának USA barát cionista helyett oroszbarát kormánya lesz.

És hogy hogyan hat mindez Európára és a világra?
Egyrészről a cionisták szervezte pandémia már úgy nem jön be, ahogy tervezték. De a gazdasági hatásai maradnak, és nagyon sok embernek súlyos károkat okoznak. Főleg azokban az államokban, pl Magyarországon, ahol a kormányok semmilyen formában nem segítik az általuk – a kormány intézkedései miatt – hátrányos helyzetbe került embereket, családokat.
Másrészről a háborús szindróma működik, egyes termékek drágulnak, időnként lesznek hiánycikkek, és az emberek többsége ezt is megérzi. A kettő együtt olyan politikai következményekkel járhat, amire a hatalmon levők nem biztos, hogy számítanak.
Ugyanis ez az egész őrület, ami már két éve folyik, a háttérhatalom irányításával történik, az emberek többségének kárára. És ez a hatás ellenhatást indított, és egyfajta ébredést, tudatosodást.
Az a kérdés, hogy mikor és hol veszi át a nép a történések irányítását?
Mert ahogy mondom, erre nálunk van a legnagyobb esély, mert itt van az egyetlen igazi lehetőség rá.
Mert ahhoz, hogy Kanadában egy ilyen intézkedésre, amit megtettek, egy társadalmi felháborodás azonnal elzavarja a kormányt, még egy-két évig várni kell, amíg a nép megérti a helyzetet és megszervezi magát a politikai maffiával szemben. Ugyanez a helyzet Nyugat-Európa államaiban is.

Tehát az lenne a jó, ha minél hamarabb a figyelem újra a belpolitikára fókuszálna, és itt is minél hamarabb minél többen megértenék, hogy a Szabadság Mozgalmon kívül minden pártot, és politikai szervezetet a háttérhatalom irányít. Nem csak a kormánypártokat, nem csak az ellenzéket, de az alternatív politikai szervezeteket, egyesületeket, mozgalmakat is. Bármit hazudnak a céljaikról, mind a diktatúra fenntartása érdekében működnek. És legkésőbb a választás után ezt mindenki tapasztalni fogja, ha marad a diktatúra, és főleg, ha marad a kormány is.

Röviden ennyi fért bele. Ebből talán megérted, hogy nem a jók harcolnak a rosszak ellen és fordítva, és elkezdesz végre GONDOLKODNI és ezáltal EMBER lenni.
A kínai-orosz háttérhatalmi irányítás ugyanúgy nem néphatalom. Csak a közhatalom, az államok feletti hatalom irányítása a háttérhatalom másik ága vezetésével. Rövid távon nem annyira embertelen, nem a népirtás az elsődleges célja. De ugyanaz a népet kizsákmányoló hatalom.
A néphatalom létrehozása – ami képes felszámolni a háttérhatalom államok és népek feletti magánhatalmát – egy következő lépés.
Ahogy 11 éve mondom, nekünk van a legnagyobb esélyünk és lehetőségünk elkezdeni.
Persze, egy mesterségesen keltett világjárvány, egy „háború” a szomszédban, amiből a média a világháború félelmét keltheti, az elviszi a figyelmet a lényegről.
Pedig a lényeg, hogy az emberiség társadalmi fejlődése egy küszöbhöz érkezett. Az embereknek fel kell ismerni, meg kell érteni, hogy az államok és a kormányok már nem értünk vannak, hanem ellenünk, egy, a világot a háttérből irányító magánhatalom érdekében működnek.
Társadalmi szintű, szebb, jobb – EMBERIBB – élet csak akkor lesz, ha az államok irányítása az emberek kezébe kerül, és mindenfajta nép feletti diktatúra lehetősége örökre megszűnik.
Ezért első körben nekünk magyaroknak, vissza kell szereznünk az államunk feletti irányítás jogát egy jogilag nem létező, cionista
rablóbandától. Minden jogunk és lehetőségünk meg van hozzá. És nem szabad azok kezébe hagyni az államot, akik a cionistákat kiszolgálták. És most köpönyeget váltva, a nép feletti hatalmukat megtartva, a kínai-orosz háttérhatalom kiszolgálására kényszerülnek. Ne a “választásra” készülj, az csak egy neked szóló színház (cirkusz kenyér nélkül), ami SEMMIN NEM FOG VÁLTOZTATNI, ami téged érint. Készülj a diktatúra felszámolására a magyar állam jogával. (Szabadság Mozgalom, Nyilatkozat: https://www.szabadsagmozgalom.hu/#dictum – ez az eredeti Nyilatkozat, a többi mind használhatatlan hamisítvány!!!) Gondolkozz, figyelj, tájékozódj, és vedd észre a háttérhatalmi félrevezetéseket! Hogy amikor eljön az idő, és Te már felébredtél, akkor magunk érdekében, KÖZÖSEN tudjunk lépni.