Jogi Fórumot támogató, KORSZAKVÁLTÓ népgyűlés

Geri Tibor
(Ez az írás a Kossuth téren, 2023. március 11-én 16 órától tartandó, a Jogi Fórum után, a diktatúra felszámolását elindító Korszakváltó népgyűlés céljának leírása külön megjelentetve)

A Szabadság Mozgalom – több, mint 55 ezer, Nyilatkozatban tett követelés alapján – március 11-re összehívja azt a Jogi Fórumot, mely az Alaptörvény érvényességéről vagy érvénytelenségéről dönt.
Ha a Magyarország nevű diktatúra jogászai az érvénytelenség bizonyításával szemben nem tudják bizonyítani az érvényességet, akkor a Jogi Fórum összegzéseként kimondjuk az Alaptörvény érvénytelenségét.
Kimondjuk, hogy a Magyarország nevű diktatúra NEM A MAGYAR ÁLLAM, NINCS JOGHATÓSÁGA A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROK FELETT és a magyar állampolgároknak alkotmányos joguk és KÖTELESSÉGÜK jogszerűen fellépni a hatalom jogellenes, kizárólagos birtoklása felszámolásáért, és helyreállítani az alkotmányos rendet.

Ezzel párhuzamosan tárgyalási ajánlatot teszünk a hatalmat kizárólagosan birtokló miniszterelnöknek és az Országgyűlésnek, annak elnökének.
Felszólítjuk a Magyarország nevű diktatúra vezetőit, hogy vegyenek részt az alkotmányellenes diktatúrájuk lebontásában, kezdjenek azonnali tárgyalásokat a Szabadság Mozgalom által felkért szakértői küldöttséggel az alkotmányos korszakváltás jog szerinti, BÉKÉS tervszerű lebonyolítása érdekében.
A tárgyalási ajánlat elfogadására, az előkészítő tárgyalások megkezdésére 24 órás határidőt adunk.
Ezt jelentjük be március 11-én 16 órakor, és a Kossuth téren, és mindenkivel közösen megkezdjük a 24 órás várakozást a válaszra.

Azt kérjük MINDENKITŐL, akik bármilyen okból nincsenek megelégedve ezzel a rendszerrel, és mély, érdemi – még a rendszerváltásnál is nagyobb VÁLTOZÁST – egy VALÓDI TÁRSADALMI KORSZAKVÁLTÁST AKARNAK, azok jöjjenek ki.
Semmi mást nem akarunk, mint helyreállítani Magyarország – diktatúra által megsértett – Alkotmányos Rendjét.
MINDEN HATALMAT A NÉPNEK,
MINDEN HATALMAT A MAGYAR NEMZETNEK!

Gyertek!
A diktatúra BÉKÉS felszámolása, a BÉKÉS KORSZAKVÁLTÁS érdekében kényszerítsük tárgyalóasztalhoz a diktatúra vezetését!!!
Ez az utolsó lehetőség a BÉKÉS átmenet elindítására!
Ha a diktatúra nem fogadja el az érvénytelen rendszerének magyar hagyomány szerint, jogszerű, BÉKÉS, tárgyalásos úton való felszámolását, ha 24 óra alatt nem fogadja el a tárgyalási ajánlatunkat, a diktatúra felszámolására nem marad más lehetősége a magyar népnek, mint egy jogszerű szabadságharc meghirdetése.
Értessük meg a diktatúra vezetésével, hogy egy szabadságharccal nagy áldozatok árán, de csak a nép nyerhet, Ők meg csak veszíthetnek.
Az életükkel együtt mindent.
Gyertek.
Most van az utolsó esélye a BÉKÉS KORSZAKVÁLTÁS elindításának!

Vélemény, hozzászólás?