Tibor Geri  2018. december 19

Miért a 4. szabadságharcra kell készüljünk, ha a diktatúrát BÉKÉSEN akarjuk felszámolni???

A rövid válasz:
Azért, mert a diktatúra az elmúlt 7 évben megakadályozott minden más lehetőséget, amivel ezt a jogilag érvénytelen, „új típusú diktatúrát” felszámolhatjuk.
Ez az EGY lehetőség maradt, melyben még van esély egy BÉKÉS rendszer- és korszak-váltásra.
Hogy hogyan, azt lejjebb kifejtem.

A hosszabb válasz:
A legutóbbi helyzetértékelésemet bemutató video elérését a Facebook erősen lekorlátozta, ezért kénytelen vagyok más módon, jegyzet formájában is megjelentetni a levont következtetést. A video itt érhető el: https://youtu.be/vSxMVvbqb4g
Mert a diktatúra önfejlődése miatt fordulóponthoz érkezett a diktatúrát felszámoló tevékenységünk!
.
Egy külön bejegyzésben azt is összegzem, hogyan jutottunk ide, de a lényeg azon van, hogy akiknek kellett volna, azok nem akadályozták meg a diktatúra létrejöttét, akik meg egyszerűen és gyorsan fel tudták volna számolni – vagy segíthették volna a mi munkánkat – azok ezt nem tették meg.
A másik ok, amiért a helyzet megoldása fordulóponthoz érkezett, az a diktatúra önfejlődése. Már nem törekednek a demokrácia látszatára, vagyis rövidesen nyílt diktatúra következik. És lépéshátrányba kerülnénk, ha akkor kezdenénk neki az utolsó lehetőség megszervezésének.
.
Ez az utolsó lehetőség – aminek a jogalapját a magyar alkotmányos múlt, a magyar állam hatályos ideiglenes alkotmánya és a nemzetközi jog adja – egy alkotmányos rend helyreállításáért indított 4. szabadságharc megszervezése!!!
Mert a népnek joga – sőt, alkotmányos kötelessége! – a szabadságunkat és az önrendelkezésünket biztosító alkotmányos rend védelme, a kizárólagos hatalom (a diktatúra) megakadályozása, az azzal szembeni fellépés!!!
.
Vagyis jogunk és kötelességünk a megsértett alkotmányos rend helyreállítása.
Végső eszközként egy jogszerűen indított fegyveres szabadságharccal, amit – a jogilag érvénytelen Alaptörvénnyel a hazaáruló politikai, jogi, új gazdasági „elit” által létrehozott – Magyarország nevű diktatúra felszámolására indítunk.
.
Hangsúlyozni szeretném, hogy NEM BIZTOS, hogy el kell jutni a szabadságharc elindításához, főleg nem biztos, hogy a fegyveres szabadságharchoz is el kell jutni. De tudomására kell hozni a diktatúra létrehozóinak, hogy amit tettek, az az évezred politikai és gazdasági bűncselekménye, jogunk van felszámolni, és ezt meg fogjuk tenni. Vagyis addig nem állunk meg, míg helyre nem áll az alkotmányos rend és a diktatúrát létrehozó felelősök meg nem kapják a tettük súlyának megfelelő büntetést.

Sokat nem akarok írni, csak a lényeget.
A diktatúra BÉKÉS felszámolásának a híve voltam, vagyok, ezt képviselem, ezt hirdetem az első pillanattól kezdve. Most sincs másképp. Van még esély a diktatúra BÉKÉS felszámolására.
De már csak egy utolsó esély.
Ez pedig akkor lesz, amikor a szabadságharc megszervezésében elérjük azt a nagyságot – az egy szervezetben levő, 100 ezer jogtudatos hazafit – amikor UTOLJÁRA felajánljuk a diktatúra vezetőinek a diktatúra BÉKÉS lebontásában való részvételüket.
.
Ez egy új helyzet lesz. Mert egész másképp fog hangzani, mint ahogy eddig mondtuk. Mert most még hihetik, hogy eredményesen megakadályozhatják, hogy odáig eljussunk.
De amikor ott leszünk, akkor már tudni fogják, hogy vesztettek, és nem vicc, amit mondunk.
Tudni fogják, hogy ha ott és akkor elutasítják az utolsó ajánlatunkat a BÉKÉS rendszerváltásra, akkor nem sok esélyük marad a túlélésre!
Tehát a szabadságharcra való felkészüléssel, sokkal nagyobb esélyünk lesz a diktatúra BÉKÉS leváltására, mint eddig bármikor.
Most nem akarok olyan kérdésekkel foglalkozni, hogy mi lesz, ha akkor mégse…
Azért kell dolgozzunk, hogy a diktatúrát BÉKÉSEN számoljuk fel. És amikor már 10, 20, vagy 50 ezren leszünk, akkor látni fogjuk a diktatúra reakcióját, és tudunk annak megfelelően készülni a végjátékra.
Tehát amíg van lehetőség a BÉKÉS megoldásra, addig azon dolgozzunk, és ne máson gondolkozzunk!

U.i:
Utólag a magam védelmében és a leendő társaim megnyugtatására el kell mondjak valamit.
EZ a tevékenység – a kizárólagos hatalom megszüntetésére (a jogellenes diktatúra felszámolására) a szabadságharc megszervezése – még a diktatúra szabályai („jogrendje”) szerint se bűncselekmény, mert nem a diktatúra alkotmányos rendjét akarjuk megváltoztatni. Nem csak azért nem bűncselekmény, mert a diktatúrának nincs alkotmányos rendje, hanem csak alaptörvényi rendje van (tehát fogalmilag kizárt, hogy a diktatúrában az „alkotmányos” rendet meg lehetne sérteni, főleg Magyarország alkotmányos rendjét, amit pont a Magyarország nevű diktatúra sért).
Hanem azért se törvényellenes, mert a szabadságharc megszervezése nem a diktatúrán BELÜL történik, hanem azon kívül, a magyar államon belül, a magyar állam állampolgárai részére a magyar állam joga alapján. Mi nem a diktatúra rendjét akarjuk megváltoztatni, hanem a jogellenes létét fogjuk megszüntetni a magyar állam jogával!!!
Ezt csak úgy, a diktatúra pribékjeinek, titkos szolgáinak, rendőreinek és ügyészeinek mondom előre, ha bármi módon fel akarnának lépni ezen tevékenységgel szemben. Mert innen kezdve minden tettüket név szerint dokumentáljuk, és a diktatúra felszámolása után az alapján lesznek felelősségre vonva. Lehet elkezdeni gondolkodni, hogy ki hol és hogyan akar élni közülük a diktatúra után.
Segítségül annyit, hogy joguk van a bűncselekményre utasító parancsot megtagadni.
Mert a „parancsra tettem”, az már Nürnbergben se mentett meg senkit…