Augusztus 17-én meghallgattam az első 3 előadást (Ertsey Attila, Rozgics Mária, Dr Papp Lajos) a MOGY keretében egy addig általam nem ismert mozgalom rendezvénysátrában.

Geri Tibor
Augusztus 17-én meghallgattam az első 3 előadást (Ertsey Attila, Rozgics Mária, Dr Papp Lajos) a MOGY keretében egy addig általam nem ismert mozgalom rendezvénysátrában.
Már augusztus 9-én megírtam Rozgics Mária idővonalán, hogy mi a problémám a MOGY tevékenységével, és ennek a mozgalomnak az előadóival. Külön megemlítettem, hogy mi a bajom az előadók egy részével, köztük a Mi hazánk-os Toroczkai Lászlóval és Botka Istvánnal is. (Képernyőfotók megvannak.)
Utólag Judittal készítettünk egy videót is, amiben azzal kezdtük, hogy elhatárolódtunk a MOGY minden rendezvényétől és a résztvevő szervezetektől.
Majd azzal folytattuk, hogy elmondtam, hogy miért mentem el, miért ezt a 3 előadást néztem meg, és egy rövid körséta alatt miket tapasztaltam.
A videót technikai hibák miatt újra fel kell vennünk, amint kész, föltesszük. (Hozzászólásban fogom jelezni, ha fönt lesz.)
.
Ezek után könnyen belátható, hogy Botka István rólam szóló, hazugságokkal teli, gúnyolódó posztja úgy röhejes, ahogy van.
Erre majd még külön reagálok….
Az említett hozzászólás:
.

Tibor Geri

.

Kedves Mária!
Leírom a problémámat ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban.
A MOGY a diktatúra által támogatott rendezvény. Azért hozták létre (a Magyarok Szövetségével együtt) hogy a Fidesz vezette „nemzeti oldal”-ról leszakadó, VÁLTOZÁST AKARÓ magyarokat összegyűjtse, és egy másik szervezet (korábban a Jobbik, most a Mi hazánk) égisze alatt visszavigye ugyanoda, amiből kiábrándultak.
Az MSZ-el együtt nagy szerepük volt a Fidesz 2/3 létrehozásában 2010-ben.
(Ez tette lehetővé a diktatúra hazugságának elindítását)
Ez a múlt, az alap.
Elolvastam a programot. Az előadókat, az előadások címeit.
Önön kívül van még néhány ember, aki szakmája szakértője, és szívesen meghallgatnám az előadását. (Dr. Papp Lajos, Dr. Horkovics János, Dr. Bardócz Zsuzsanna, stb)
De a program azokkal kezdődik, akikkel vitám van, Ertsey Attilával (antropozófus) kezdődik, ott lesznek az orvosok, akik elárulták a magyar népet, Toroczkai (Botkával kiegészülve) akik most árulják el a népet a diktatúra parlamentjében, és akik mögé be akarják állítani a MOGY és az MVSZ által összefogott „új nemzeti oldalt”, és Halász Józseffel végződik.
Ezek az emberek azért vannak ott, hogy egy háttérhatalom által terjesztett, megvalósíthatatlan HAZUGSÁGOT képviseljenek, és az mögé szervezzék a korábbi pártokból kiábrándult, VÁLTOZÁST AKARÓ magyar embereket.
Hogy nehogy olyant tegyenek, amivel ártanának a diktatúrának.
És egy szó nincs arról, hogy ezt az alkotmányellenes, népirtó, tömeggyilkos diktatúrát hogyan lehet gyorsan és BÉKÉSEN felszámolni!!!
Na ez az én bajom.
Ez egy szokásos gőzleeresztő rendezvény.
Jól megmondunk mindent, ami nem jó, amin sürgősen változtatni kellene a túlélésünk érdekében – hogy utána élni tudjunk – és MARAD MINDEN A RÉGIBEN.
Mert a hagyományok ápolása mellett (a rezervátumokat előkészítendő) erről IS szól a MOGY 15 éve.
Miközben aki ért hozzá, az pontosan tudja, hogy ebből a rendszerből nincs se előre lépés, se kilépés. Aki benne van, az csak a diktatúrát tudja szolgálni.
Bármit és bárhogy csinálja, és hiába akarja jól vagy másképp tenni.
Mert a diktatúra érvénytelen rendszere nem teszi lehetővé, hogy benne mást lehet tenni, mint a rendszert szolgálni és támogatni.
Ettől függetlenül, lehet, hogy az első 3 előadásra elmegyek.