Magyar Péter „zászlót bont” március 15-én

Geri Tibor 

2024.03.02

 

Mennyire naiv Magyar Péter, és mennyire SZÁNDÉKOS, (előre eltervezett) az, amit tesz?

2011 óta mindig elmondom, hogy minden politikai szervezet jövője a hozzám és az általam létrehozott szervezetekhez való viszony szerint alakul. Aki ezt nem veszti figyelembe, azt megeszi a diktatúra (ha nem eleve ő hozta létre), és miután fel- és kihasználták, megy a süllyesztőbe.

Nem azért mondom ezt, mert én olyan okos vagyok. Hanem azért, mert én és a létrehozott szervezeteim mindig az ALKOTMÁNY ELŐÍRÁSAIT képviseljük. Egyedül a politikai szereplők közül!

Aki ezt nem veszi figyelembe, az beáll vagy beállítják a diktatúra szolgálatába.

Ez történt a Szolidaritással, Seres Máriával, Kasler Árpáddal és a többieket nem említve legutóbb Gődény Györggyel és a dokikkal.

Minden ígéretes kezdeményezést, ami tömegeket mozgatott meg, és aminek esélye lett volna elindítani a diktatúra felszámolását (rendvédelmisek, devizások, maszk- és oltásellenesek), azt a diktatúra titkosszolgálata kisiklatta.

Vagy már előre tervezetten, vagy közben ráhatva, a szervezők célját átalakítva.

Ez fog történni most Magyar Péterrel is, ha továbbra is ignorálja a kapcsolat felvételét velünk, és nem tudom, nem tudjuk elmondani neki, hogy mi a VALÓDI MEGOLDÁS ebben a helyzetben.

És egy újabb lehetőség, a diktatúra felszámolásának újabb lehetősége vész el…☹

Szeretném hinni, hogy ez a „zászlóbontás” a diktatúra rendszerén BELÜL csak Magyar Péter politikai tudatlansága, tapasztalatlansága és rossz helyzetfelmérése, rossz válasza a helyzetre.

Mert nem látja, hogy az emberek többsége már nem új pártban látja a megoldást, és nem vevő a háttérhatalom újabb félrevezetésére.

Ami viszont ennek ellentmond, az az, hogy Magyar Péter JOGÁSZ.

Ezért néhány dolgot alapból tudnia kell a rendszerről, amiben dolgozott.

És egy darabig el tudja hitetni, hogy nem foglalkozott a rendszer létrejöttével; azt adottnak, jogilag érvényesnek, a magyar államnak tekinti, ezért nem tudja, hogy az jogilag érvénytelen.

De egyszer szembe kell néznie a TÉNYEKKEL, és ha VALÓBAN fel akarja számolni ezt a diktatúrát, szembe kell néznie azzal, hogy milyen lehetősége van erre. Mit ír erről az Alaptörvény, és az hogy jött létre. Mert akkor rá kell jönnie, hogy úgy NEM LEHET, ahogy akarja, ahogy elhitették vele, hogy lehet.

Mert a bejelentése és a rá adott reakciók után egyre jobban látszik egy másik lehetőség.

Hogy kik és miért hozzák létre ezt az új pártkezdeményezést, milyen társadalmi réteget kívánnak lefedni, becsatornázni vele, és visszavinni a diktatúra politikai színpadára, ahol csak segíteni tudják a diktatúrát, és nem tudnak neki ártani.

De még kijöhet ebből a csapdából, bár, ahogy látom, az „önkéntes segítők” már körbevették rendesen. És ha megakadályozzák, hogy kapcsolatba lépjünk vele, mindannyian elvesztünk egy újabb lehetőséget a diktatúra felszámolására.

És akkor már megint csak egy utolsó esélyünk marad, hiába adnak az égiek vagy a véletlenek újabb és újabb lehetőségeket a magyar népnek, a vezetők nem élnek ezekkel a lehetőségekkel.