Tudatlan vagy hazaáruló?

Geri Tibor

2024.03.17

Magyar Péter végzetes hibát követett el.

A diktatúrából kiábrándult, változást akaró embereket egy diktatúrán belül működő pártba szervezi. Oda viszi vissza őket, ahonnan szabadulni akarnak.

Egy diktatúrán belül bejegyzett olyan pártba, amelyikről előre lehet tudni, hogy SEMMI ESÉLYE MEGVALÓSÍTANI AZT, amiről Magyar Péter beszél.

Ugyanazt a hibát követi el, amit a 2012 után alakult összes új párt és mozgalom. (Seres Mária pártjai, Szili Katalin pártja, a Szolidaritás, Kasler Árpád és a devizások pártjai, Bene Gáborék NEEM pártja, a Momentum, a Mi hazánk, és legutóbb a maszk- és oltásellenesekből Gődény György és Seres Máriáék által létrehozott, Pócs és Tamasi doktorok által támogatott új párt, Vona és Jakab új pártjait nem is említve, Hajnal Jánosról, a MATT-ról és Bertalan Attiláról már végképp nem beszélve.)

Magyar Péter IS BELÜLRŐL AKARJA FELSZÁMOLNI AZT A DIKTATÚRÁT, AMIT CSAK KÍVÜLRŐL LEHET!

Mert Magyar Péter azt jól ismerte föl, hogy a két nagy párt (a két oldal) közé kell egy mindkettőtől független 3. erő (párt), ami nélkül nincs kormányzás, és amely ezzel nem csak középen tartja a kormányzást, hanem – ha tisztességes, és őt nem lehet megvenni – akkor tisztességes, korrupciótól mentes, ellenőrizhető kormányzásra kényszerítheti bármelyik oldalt, amelyikkel koalícióra lépne.

Vagy rosszabb esetben nagykoalícióra kényszeríti a két nagy pártot, de akkor a következő választáson már arra is esélye lesz, hogy utána egyedül kormányoz.

Magyar Péter UGYANAZT ISMERTE FÖL (és kezdi megvalósítani), amit én 18 éve, a 2006-os választás után (én akkor 48 évesen) felismertem és egy politikai szervezet létrehozásával (Demokraták Hálózata) elkezdtem megvalósítani.

A KETTŐ KÖZT AZ A NAGY KÜLÖNBSÉG, hogy ami a magyar állam keretén belül 2006 és 2010 között még működhetett volna, az 2024-ben – a 2012-es diktatúra létrejötte után 12 évvel – ÍGY MÁR NEM MŰKÖDIK!

Mert megváltozott a jogi környezet.

Az én felismerésem még egy alkotmány szerint működő, jogállamba tartó államban történt, amiben a pártoknak más szerepük volt, mint ma.

Most meg egy jogilag érvénytelen, alkotmányellenes diktatúra működik az állam helyén, amiben a pártoknak csak a diktatúra fenntartásában van szerepük.

Aki 2012 után a diktatúrán belül alapított vagy ezután alapít új pártot, az már a párt létével is a DIKTATÚRÁT SEGÍTI. Ha tud róla, ha nem.

Aki ezt TUDATLANSÁGBÓL teszi, az ugyanúgy akadályozza a diktatúra felszámolását és ezzel segíti a diktatúra fennmaradását, mint akik HAZAÁRULÓKÉNT pontosan értik a helyzetet és a hatalom valamelyik titkos szervezete vagy szolgálata irányításával, új pártok létrehozásával akadályozzák a nép megszervezését a diktatúra felszámolására!

Magyar Péter minden hibája abból következik, hogy vagy NEM TUDJA, hogy Magyarország Alaptörvénye egy jogilag érvénytelen dokumentum, és ezért a Magyarország nevű, alkotmányellenes diktatúra nem a magyar állam, és akkor TUDATLAN, vagy csak ÚGY TESZ, mint aki nem tudja, és akkor pont olyan HAZAÁRULÓ, mint az összes többi párt vezetői.

Szerettem volna hinni – és még most is azt szeretném hinni – hogy jogász létére csak TÁJÉKOZATLAN, ő is beleesett abba a hibába, hogy nem nézett utána, és jogi ténynek vette Orbánék hazugságait az Alaptörvényről és az államcseréről.

És csak azért HISZI, hogy amit csinál, az jó, mert NEM TUDJA, mit tesz valójában.

Ezért próbáltam őt erről tájékoztatni még a zászlóbontás előtt, de vagy nem jutottak el hozzá az általa megadott címre küldött üzeneteim, vagy nem vette figyelembe.

Ez utóbbi viszont rossz üzenet, és már nem azt mutatja, hogy tájékozatlan.

Nem kezdek hosszú magyarázatba, hogy ma miért nem lehet megcsinálni úgy és azt, amit 2012 előtt meg lehetett volna tenni. Akit érdekel, annak a hozzászólások közt leírom, és ideteszem a Magyar Péternek írt két levelemet is, a hozzászólásaimat a bejegyzései és videói alatt olvashatjátok.

A lényeg az, hogy a PÁRTALAPÍTÁSA MIATT SEMMI NEM IGAZ, AMIT MOND.

És ez a legnagyobb baj, mert így csak FÉLREVEZETI AZ EMBEREKET.

Egész egyszerűen azért, mert a pártok nem azért vannak a diktatúrában, mert bármilyen választói akaratot képviselni akarnak. Hanem azért, hogy minden választáson biztosítsák a diktatúra fennmaradását, és benne Orbán 2/3-át.

Mert ezt a diktatúrát úgy hozták létre, hogy BELÜLRŐL ne lehessen felszámolni.

Amíg ezt Magyar Péter nem érti meg, addig akármilyen népszerű most, és akármilyen sokan fűznek nagy reményeket a megjelenéséhez, csak A DIKTATÚRA TOVÁBBI FENNMARADÁSÁT SEGÍTI, és ÁRT A MAGYAR NÉPNEK.

Mert A DIKTATÚRA VALÓDI FELSZÁMOLÁSÁT AKADÁLYOZZA.

Aki ennek ellenére még mindig támogatni és védeni akarja, annak a hozzászólások közt további érvekkel tudok szolgálni.

Mert az igaz, hogy végre (megint) jött valaki, aki TENNI AKAR és TESZ IS.

DE rá is igaz, hogy AMIT TESZ, AZZAL TÖBBET ÁRT, MINT SEGÍT!!!

Az a kérdés, hogy miért és meddig utasítja el, hogy szembesítsük a hibájával, a diktatúrán belüli pártalapítással, akarja-e, hogy elmondjuk neki a VALÓDI JOGSZERŰ MEGOLDÁST, és ha ez megtörténik, akkor utána MIT TESZ?

Ti mit gondoltok erről?

hu_HUHungarian