Meddig lehet elhallgatni az IGAZSÁGOT?

Geri Tibor

2024.04.17

Tényleg azt hiszik a politikusok és a jogászok, hogy A HAZUGSÁGUK – a magyar alkotmányos rend és az ezeréves magyar állam megszüntetésének kísérlete, az évezred legnagyobb politikai bűncselekménye – SOHA NEM DERÜL KI?
És abba nem gondoltak bele, hogy mi lesz a sorsuk, ha kiderül?
Meddig lehet elhallgatni az IGAZSÁGOT?
.
A magyar nemzet vezetői (a nemzet „elitje”) Géza óta nem vezetik a nemzetet, hanem uralkodnak fölötte. És az állam segítségével egyre nagyobb mértékben kifosztják a területét és az állam lakóit, polgárait.
És Trianon óta ezt már a külföldi pénzügyi magánhatalommal közösen teszik. Miközben 1990 óta – „Ezt a napot tekintjük hazánk új… alkotmányos rendje kezdetének” (Alaptörvény) – a politikusok és a jogászok által közösen alkotott Magyarország Alkotmánya szerint senki nem uralkodhat a magyar nép fölött, mert „minden hatalom a népé”.
Én nem azt mondom, hogy jöjjön egy új Dózsa György, mert tudom, hogy önmagában most se nyerhet. És azt se mondom, hogy a kifosztott proletárokra hivatkozva egy Pol Pot diktatúra söpörje el a hazaáruló „elitet”.
Mert tudom, hogy NEM AZ A MEGOLDÁS!
.
De azt igenis mondom, hogy az kellene, hogy jöjjön egy új Rákóczi, vagy egy új Kossuth, vagy jöjjenek az új „pesti srácok”, hirdessenek alkotmányos rendet helyreállító szabadságharcot, és mondják ki végre, hogy az Alkotmányunkban nem az van írva, hogy az „elitnek” joga van kifosztani a népet, joga van saját magánvagyonává tenni az állam (a nép) közös tulajdonát, joga van felrúgni a társadalmi szolidaritást, joga van megszüntetni a népszuverenitást, és magánhatalommá, egyszemélyes- és általa választott képviselői diktatúrává változtatni a közhatalmat.
De még szabadságharc se kellene, ha lenne végre egy nyilvános nagy vita az Alaptörvényről, ahol a jogászoknak és a diktatúra képviselőinek kellene bizonyítaniuk az Alaptörvényük érvényességét az ország nyilvánossága előtt!
Mert nem tudnák megtenni, és AZONNAL KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG!
.
Mi kell még ahhoz, hogy a diktatúra létrehozói és irányítói megértsék, hogy A HAZUGSÁGUK LELEPLEZŐDÖTT, az Alaptörvény érvénytelensége szinte azonnal kiderült, amit akartak, azt nem tudják megvalósítani. És minél tovább húzzák az időt a hatalom békés átadására a népnek, annál kevesebb esélyük van arra, hogy túléljék a hazaárulásukat!
Meddig hazudnak még a jogászok, és MIKOR LESZ BÁTORSÁGUK EGY VITÁHOZ, MIKOR LESZ BÁTORSÁGUK KIMONDANI AZ IGAZSÁGOT?
Vagy meg akarják várni, amikor már késő lesz?
hu_HUHungarian