Mi van a Magyar Péter „jelenség” mögött? (Miért hazudik róla „mindenki”?)

2024.04.27.
Kezdjük a lényeggel. Szerintem:
A DIKTATÚRA MEGMENTÉSÉNEK (A NÉP FELETTI HATALOM ÁTMENTÉSÉNEK) KÍSÉRLETE, annak első szakasza zajlik. A társadalom „előkészítése” a „hatalom” által szervezett változásra.
Ehhez kellett Magyar Péter.
Mert a diktatúrát létrehozók felmérték, hogy egy nemzetközi jog szerint megszervezett 4. magyar szabadságharccal szemben nem tudják megmenteni a Magyarország nevű, alkotmányellenes diktatúrát. Anélkül viszont minden hatalmukat elvesztik a magyar nép felett.
És sorban, minden országban, ahogy a népek a magyar példát követik majd.
.
Egy nemzetközi jog és a hatályos magyar alkotmány joga szerint szervezett szabadságharccal szemben már nem elég a titkos szervezetek és szolgálatok által szervezett vagy háttérből irányított aknamunka, a vezetőkkel szemben elkövetett, hazugságokra alapozott karaktergyilkosság, vagy „ellenszervezetek” bevetése, mint többek között Hajnal János népi törvénykezési kísérlete, Bertalan Attila „rendszerváltása”, az AMK, a MATT, az „UCC” vagy a „nemzeti oldal” végül Toroczkai által felvállalt „Nemzetgyűlésének” hangoztatása.
Ha a hatalom szándékát, tevékenységének irányát akarod tudni, azt kell nézni, hogy a belső és külső hatalom médiája, a TV, a sajtó, és az internet miről szól.
Ahogy Gábor Zsazsa mondta: „Mindegy, hogy mit ír, dicséri vagy hazudik róla a média, csak RÓLA SZÓLJON”. Márpedig most már a csapból is Magyar Péter folyik, annyira „nyomják”.
Ebből, aki látni akarja, az pontosan látja, hogy mi történik.
.
Magyar Péterrel egy ’89-hez hasonló, a nemzetközi pénzügyi magánhatalom és a regnáló diktatúra politikai szervezeteivel KÖZÖSEN SZERVEZETT, „új rendszerváltás” előkészítése folyik!
Leírom újra, hogy AKI TUDNI AKARJA, AZ MEGÉRTSE az megértse a lényeget.
(A többség a hatalom agymosása miatt sajnos már képtelen látni a valóságot!)
MAGYAR PÉTERREL EGY ’89-HEZ HASONLÓ, A NEMZETKÖZI PÉNZÜGYI MAGÁNHATALOM ÉS A REGNÁLÓ DIKTATÚRA POLITIKAI SZERVEZETEIVEL KÖZÖSEN SZERVEZETT(!) „ÚJ RENDSZERVÁLTÁS” ELŐKÉSZÍTÉSE FOLYIK!
Orbán és családi, baráti köre, valamint az általa milliárdossá tett „NER lovagok” gyorsan és gátlástalanul „túllopták magukat”, ezzel fokozták a társadalmi feszültséget. A mi tevékenységünk eredményeként is egyre többen tudják, érzékelik, hogy ez egy diktatúra, amit fel kell számolni. Egy forradalmi helyzet kialakulása, egy spontán népfelkelés vagy egy általunk szervezett jogszerű szabadságharc megakadályozása érdekében a diktatúrát fenntartóknak lépniük kellett!
A diktatúra vezetési rendszerének átalakításával, egy „puhább – jobban demokráciának látszó – diktatúrával” akarják elfogadtatni a néppel a pénzügyi magánhatalom nép feletti diktatúráját, a nép önrendelkezési jogának elvételét. Magyar Péter TISZA pártjával ezt a váltást készítik elő.
.
Ennek legnagyobb bizonyítéka, hogy Magyar Péter érvényesnek fogadja el a nép fölötti diktatúrát létrehozó, jogilag érvénytelen Alaptörvényt, (hiába mondja, a tettei mutatják, hogy NEM AKARJA FELSZÁMOLNI a diktatúra rendszerét), pártot alapított a Magyarország nevű, jogilag érvénytelen, alkotmányellenes diktatúra rendszerén BELÜL, és „választással” (mint ’89-ben) akarja felszámolni a diktatúrát. Ahogy már ’89-ben se lehetett.
Így akarják elkerülni, hogy a nép egy 56-hoz hasonló forradalommal, spontán népfelkeléssel vagy egy nemzetközi jog szerint általunk szervezett szabadságharccal felszámolja a 2012-ben létrehozott, jogilag érvénytelen diktatúra rendszerét.
És a többség nem látja, és hagyja magát a hatalom által irányítani, ahogy ’89-ben is.
.
Mit tehetünk ebben a helyzetben?
Hogyan tudjuk (tudjuk-e) más irányba fordítani a változást akaró népet, vagy tehetetlenül végig kell nézzünk egy újabb hazug „rendszerváltást”?
Mert nem az a fontos, hogy mit HAZUDIK a Fidesz kommunikációs gépezete Magyar Péterről.
És az se érdekes, hogy MIT HAZUDNAK róla az „ellenzéki” pártok. A DK-tól a Mi hazánkig.
Sőt!
Még az se számít, hogy tudatlanul vagy szándékosan, milyen hazugságot terjeszt Magyar Péter.
Mert egyelőre MÉG NEM AZ IGAZSÁGRÓL BESZÉL.
És egyelőre az se számít, hogy ki irányítja a háttérből, és az se, hogy ezt Magyar Péter tudja-e, vagy nem.
És az „elemzők” sem érdekesek. A hatalom érdekében ők is HAZUDNAK. Kivétel nélkül MIND.
Az a kérdés, hogy MI, akik látjuk már, hogy mi folyik, mit tehetünk, mit kell tegyünk most!
.
Én könnyű helyzetben vagyok. Én nem fizetett elemző vagyok, ráadásul az ő elavult kétdimenziós modelljeik helyett nekem 15 éve egy 3D politikai rendszermodellem van, amivel sokkal többet látok a politikai valóságból. Visszamenőleg és előre is. És az államot irányító joghoz is értek.
Ezért engem az érdekel, hogy mit jelez Magyar Péter politikában való megjelenése.
Mert nem a társadalom ébredését, akármennyire ezt akarják elhitetni velünk.
Mert az NEM A NÉP ÉBREDÉSE, ha egy diktatúrában a félrevezetett nép a diktatúra egyik pártja helyett a diktatúra másik pártjától, annak vezetőjétől várja sorsának jobbra fordulását.
Mert HA ÉBREDÉS LENNE, akkor a felébredt nép a diktatúra rendszere ellen fordulna.
Mint 56-ban. De nem ezt teszi.
Tehát nem a társadalom ébredt fel, csak a diktatúrát fenntartók indítottak el egy általuk szükségesnek tartott változást, hogy továbbra is fenntarthassák a nép feletti hatalmukat.
Ezért mondom, hogy szerintem ugyanaz történik, mint ’89-ben.
A hatalom átmentési kísérlete, annak első lépése.
A nép felhergelése, előkészítése a hatalom által megtervezett változás támogatására.
Ebben Magyar Péter CSAK EGY ESZKÖZ. Ha tud róla, ha nem.
Ugyanúgy, ahogy az „ellenzéki pártok” ’89-ben.
.
Mert az EU Parlament képviselőinek megválasztása semmit nem dönt el országon belül.
Szinte teljesen mindegy, hogy a 22 magyar képviselő melyik pártból kerül ki.
Mert az EU-ban mind ugyanazt fogja csinálni, amit mondanak nekik.
Maximum egy nyilvános közvélemény kutatásnak felel meg, ha tiszták a választások.
Ha tiszták.
Mert lehetnének azok is, ha a pártok ellenőrizni akarnák a hatalmat, és nem maguk is részesei lennének a NAGY HAZUGSÁGNAK, amivel a népet félrevezetik.
Tehát nem az a lényeg, hogy mit akarnak ők, mivel vezetik félre megint a népet.
Az a lényeg, hogy MI, A NÉP, észrevesszük-e, hogy a felettünk alkotmányellenes hatalmat gyakorlók mivel akarnak újra átverni, félrevezetni bennünket, és akarunk-e tenni ellene.
Mert ha akarunk, akkor tehetünk ellene.
.
Tehát ugyanaz a helyzet, mint 56 előtt. A hatalom egyre inkább nem tudja fenntartani annak látszatát, hogy a nép érdekében működik, és a nép többsége egyre inkább érzi (leginkább az életszínvonalában), hogy a hatalom nem érte van, hanem ellene.
Vagyis a hatalom mögött állók elérkezettnek látják az időt, hogy egy diktatúra helyett egy puhább diktatúrával, vagy a népre hivatkozva, a nép kifosztását jobban álcázó demokráciára hivatkozva, VÁLTOZÁST hozzon létre a társadalom irányításában.
Természetesen a hatalmuk fenntartása, a terület és a nép további kifosztása érdekében.
Csak annyi a különbség, hogy az eseményekből tanulva, már nem osztanak fegyvert a népnek, mint ’56-ban, hanem ’89-ből tanulva a VÁLASZTÁS HAZUGSÁGÁVAL akarják levezényelni az átmenetet.
Ezért ismétli a tanult hazugságot Magyar Péter, hogy ez a rendszer (a diktatúra rendszere) VÁLASZTÁSSAL LEVÁLTHATÓ. Mert neki már ezt tanították, ő már ebbe nőtt fel.
És nem is tudja, mert nem mondta neki senki, hogy miről szól valójában az alkotmányunk.
Mert ezt csak mi tudnánk elmondani neki. De arra jól felkészítették, hogy velünk nem szabad szóba állnia. És vigyáznak is rá, hogy ez ne is történhessen meg.
Ezért a továbbiakban fölösleges ezt erőltetni. Mert most ez nem hozhat eredményt.
Az előre megírt forgatókönyvükön menet közben, a választásokig nem fognak változtatni.
.
Tehát nem az a lényeg, hogy mit akar a hatalom, hanem az, hogy mit akarunk MI, A MAGYAR NÉP.
Vagy annak többsége, vagy legalább azok, akik látják, megértik a helyzetet, és tudnak tenni azért, hogy ne gyarmati létünk, és kifosztásunk története folytatódjon, hanem a magyarság és a világ új társadalmi korszaka következzen.
Tehát nekünk nem az a dolgunk, hogy részt vegyünk a hatalom HAZUGSÁGÁBAN, és azon vitatkozzunk, hogy Magyar Péter pártjára szavazzunk-e vagy a diktatúra bármelyik másik pártjára egy majdnem lényegtelen EU parlamenti választáson.
És az se a dolgunk, hogy Magyar Pétert támadjuk, mert azzal a hatalom pártjaival kerülnénk egy szintre, és a hatalomnak segítenénk vele.
.
Nekünk mostantól a választásokig NEM KELL MAGYAR PÉTERREL FOGLALKOZNUNK.
Nem kell belépjünk abba a térbe, ahol ők LÁTSZÓLAG egymás ellen harcolnak.
Mert valójában mindannyian ugyanazért dolgoznak. A „rendszerváltás” előkészítéséért.
Nekünk – ha fel akarjuk számolni ezt a diktatúrát – továbbra is kívül kell maradni.
Meg kell maradjunk a diktatúra VALÓDI TÁRSADALMI ALTERNATÍVÁJÁNAK, és ehhez meg kell szervezzük a magyar népet. Le kell tenni annak az új szervezetnek az alapjait, amely a társadalom többségének akaratával képes rákényszeríteni a diktatúrát a tárgyalásokra, a diktatúra BÉKÉS felszámolására, vagy ha szükséges, akkor egy nemzetközi jog és alkotmány szerinti szabadságharc megszervezésével éri el „a Békés átmenethez” szükséges tárgyalásokat.
Nekünk most az a dolgunk, hogy a sok hazugság mellett az IGAZAT MONDJUK EL az embereknek, és megőrizzük a diktatúra felszámolásának lehetőségét a „nagy csalódás” – a VALÓDI ÉBREDÉS – utáni időkre.
Tudom, hogy a Korszakváltás előkészítésének ebben a szakaszában már mindenki nagyon szeretne TENNI, valami eredményt látni, de higgyétek el végre, hogy minden miattunk történik, minden az általunk képviselt alkotmányos út megakadályozásáról szól.
Ami zajlik, az a hatalom utolsó nagy dobása a nép félrevezetése érdekében.
A mi dolgunk, hogy a valódi változás lehetőségét nyújtsuk az embereknek az újabb választási csalódás után.
Ehhez át kell alakítani a Szabadság Mozgalmat, vagy a Szabadságharc Megszervezésére új szervezetet kell létrehoznunk, amihez rövid idő alatt sokan csatlakozhatnak majd.
Ehhez kérem a segítségeteket, a támogatásotokat.
hu_HUHungarian