A HAZUGSÁG TARTJA FENN a Magyarország nevű, alkotmányellenes diktatúrát

2024.06.24.
.
.
Ez az írás már készen volt, amikor Magyar Péter az idővonalán egy hozzászólásban a következőket írta: „Elég volt a hazugságokból!”
Egyetértek! Pontosan ezt mondom én is 12 éve! Elég volt a hazugságokból!
.
Ha Magyar Péter ilyen 3 hónap után – amikor a nulláról indulva közel másfél millió ember támogatja – MOST a diktatúra 2026-os választására kezd el készülni, akkor nem tett mást, mint levezette a pedofil-botrány miatt keletkezett társadalmi feszültséget, leszerelte a VÁLTOZÁST akaró, TENNI akaró embereket, és ad két év további időt a diktatúrának a magyar nép kifosztására.
Mert a mostani választás semmilyen változásra nem késztette, főleg nem kényszerítette a diktatúra vezetését. A 40% fölötti (45%) választási többségüket – ami kell majd az újabb 2/3-hoz – megtartották, és a balliberálisok meg a szélsőjobbosok gondoskodnak róla, hogy senki másnak ne lehessen 40%-a.
Viszont a társadalmi feszültség megmaradt, a kilátástalan helyzetbe kerültek száma folyamatosan növekszik, ami társadalmi robbanáshoz vezet, ha a politikusok figyelmen kívül hagyják, és csak a választásra készülnek. És akkor nem beszéltünk a „nemzetközi helyzet fokozódásáról” (ukrán-orosz háború, pénzügyi-gazdasági világválság, biológiai terrorizmus a világ ellen, stb.)
Tehát egyáltalán nem biztos, hogy lesz választás 2026-ban, amire készülni akarnak.
Viszont Magyar Péter – a VÁLTOZÁST AKARÓ másfél millió támogatójával – MOST AZONNAL elindíthatná a diktatúra BÉKÉS felszámolását!
És a diktatúra BÉKÉS felszámolásával egy véres polgárháborútól (annak minden következményétől), vagy egy leendő, jog szerinti 4. magyar szabadságharctól (ami a diktatúra erőszaka után már NEM lehetne BÉKÉS) menthetné meg az országot és a magyar népet.
.
Miért?
Mert ezt a Magyarország nevű, alkotmányellenes diktatúrát hazugsággal hozták létre, és A HAZUGSÁG TARTJA FENN. Nem a jog és nem a többség akarata.
A politikusok hazugsága tartja fenn, ami az alkotmányos szervek (AB, KE, vezérkari főnök, rendőr főkapitány) alkotmánysértő tétlensége, a jogászok, a média és a nemzetközi szervezetek BŰNÖS HALLGATÁSA miatt jöhetett létre és maradhatott fenn. HA EZ A HAZUGSÁG LELEPLEZŐDIK, A DIKTATÚRA ÖSSZEOMLIK.
Hogyan számolhatná föl Magyar Péter gyorsan és BÉKÉSEN a diktatúrát, hogyan leplezhetné le a hazugságot?
Ebben a helyzetben Magyar Péter – mögötte a közel másfél millió VÁLTOZÁST AKARÓ támogatóval – nem kellene megvárja a 2026-os választást, hogy az esetleges győzelmével és várható parlamenti többségével leváltsa a diktatúra kormányát. Főleg, ha nem is lesz választás!
Mert akkor is csak a kormányt tudná leváltani, a diktatúrát nem tudná felszámolni.
Viszont KÖNNYEN MEGTEHETNÉ, hogy elsőként maga is befejezné a diktatúra jogi érvényességének bizonygatását, majd a jogászokat, a médiát és a nemzetközi szervezeteket (az ott levő képviselői segítségével) MOST (vagy rövid időn belül) SZÓRA BÍRNÁ Magyarország Alaptörvénye ügyében.
És akkor nagyon hamar kiderülne az Alaptörvény jogi érvénytelensége, a politikusok HAZUGSÁGA, esküszegése és hazaárulása.
.
Mert ennek következtében – a 4. magyar szabadságharc megszervezése nélkül – meg lehetne értetni a diktatúra vezetésével, hogy A HAZUGSÁGUK LELEPLEZŐDÖTT, az alkotmányellenes, jogsértő diktatúrájuk tovább nem tartható fenn, és tárgyaló asztalhoz kényszeríthetők a diktatúra BÉKÉS, nemzetközi jog és alkotmány szerinti felszámolásának letárgyalása érdekében.
A jogi érvénytelenség nagy nyilvánosság előtt való ismertté válásával megindulhatna a jogilag érvénytelen Magyarország nevű diktatúra felszámolása, a nemzetközi joggal szinkronban levő magyar alkotmányos rend helyreállítása.
Ezt tudnánk elmondani az Alkotmányunk alapján Magyar Péternek egy személyes találkozáson. Helyszínt és időpontot kértünk, az erről szóló levelet már 10 napja elküldtük neki.
Reméljük teljesíti az ígéretét, hogy június 9-e után találkozunk és beszélünk a diktatúra jogi érvénytelenségéről, a felszámolásának a lehetőségeiről.
Ez a beszélgetés – vagy annak elmaradása – pontosan megmutatja majd, hogy hol áll és mit akar (mit fog) tenni Magyar Péter.
Ezért sokan mindent meg fognak tenni azért, hogy ez a találkozó ne jöjjön létre.
.
Az a kérdés, hogy Magyar Péter mit akar.
Végleg beáll a hazaáruló, népüket eláruló politikusok közé, vagy tényleg tenni akar a magyar nép szabadságáért, a diktatúra felszámolásáért, egy jobb, élhetőbb új magyar állam és új magyar társadalom létrehozásáért.
Öntsünk tiszta vizet a pohárba!
Ha találkozunk és elmondhatjuk, amit tudunk, akkor utána Magyar Péter dönthet arról, hogy államférfi lesz, aki népe megmentésével az emberiségért tesz, vagy egy diktatúra hazaáruló politikai vezetője marad.
Ha a „segítői” megakadályozzák a találkozást – vagy ő maga úgy dönt, hogy ne találkozzunk -, akkor máris eldőlt a kérdés. És Magyar Péter marad egy rablóbanda magyar népet kifosztó diktatúrájában a diktatúrát fenntartó legnagyobb ellenzéki párt vezetője. ÉS MARAD vagyis FOLYTATÓDIK A HAZUGSÁG
Csak két évre – 2026-ig – a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként átveszi Gyurcsány Ferenc helyét és szerepét a diktatúra politikai rendszerében.
Hogy két év múlva megküzdjön Orbán helyéért, és ő lehessen a diktatúra vezetője.
Ekkora tétje van számára és a magyar nép számára a találkozásunknak.
Akkor a segítői miért is akarják, hogy ez a találkozó ne jöjjön létre?
Vajon a másfél millió támogató is azt akarja, hogy az AZONNALI VÁLTOZÁS HELYETT 2 évig Gyurcsány szerepét játssza, és asszisztáljon a diktatúrához?