Magyar Péterrel kapcsolatban néhány megjegyzés

2024.06.28
.
.
Az előző írásomat le kellett vennem, mert félreértésekhez vezetett.
Nem tudok mit kezdeni azokkal a hozzászólásokkal, melyek úgy születnek, hogy írója nem ismeri a diktatúra elleni eddigi 12 éves tevékenységemet, nem olvasta még a fontosabb írásaimat se, nem látta a videóinkat, de még csak a felvezető írást se olvasta el, EHELYETT csak Magyar Péter nevének említése készteti írásra, támadásra, vagy mellette való (párt)tag toborzásra.
Az ilyen hozzászólásokat azonnal törlöm.
.
Ugyanis engem nem érdekel, hogy ki hogyan tudja visszamondani a Fidesz vagy a DK róla szóló hazugságait, és az se érdekel, hogy ezek alapján kinek mi a „véleménye” MOST, vele kapcsolatban;
továbbá a Tisza párt jogi tényekkel kapcsolatban tudatlan, tagtoborzó aktivistái se érdekelnek.
Azok meg különösen nem, akik a Facebook ismerőseim között vannak (voltak) – mert nem tanultak semmit az írásaimból és videóimból, hiába voltak az ismerőseim hosszú éveken át.
.
Engem az érdekel, hogy ő – Magyar Péter – van abban a helyzetben (ő került vagy hozta magát abba a helyzetbe) hogy jelenleg TŐLE FÜGG, HOGY MILYEN LESZ MINDANNYIUNK KÖZELJÖVŐJE.
Ezért ha azt szeretnénk, hogy az Alkotmány alapján a magyar nép érdekében tegyen, akkor meg kell találni a módját, hogy ezt elmondjuk neki. És erre egy személyes találkozó a legalkalmasabb. Mert az a mi érdekünk is, hogy valós információk alapján döntsön, ne az őt is félrevezető hazugságok alapján, ami az eddigi tevékenységét irányította. Mert ha a hazugságokra alapozva dönt a további tevékenységéről is, akkor a döntésének KÖVETKEZMÉNYEIT MINDANNYIUNKNAK VISELNI KELL.
.
Nekem a megjelenése pillanatától kezdve TÉNYEKEN alapuló meglátásom van Magyar Péter tevékenységéről, és
– nem az ellene elkövetett karaktergyilkosság hazugságain
– nem a média által manipulált érzelmeken
– nem a Tisza pártot támogatók érzelmein.
.
Magyar Péter se nem Orbán Viktor, se nem Gyurcsány Ferenc embere.
És azon nem érdemes MOST vitatkozni, hogy akkor kié, vagy főleg KIÉ LESZ.
Mert mindegy, hogy MIÉRT vagy HOGYAN (önmaga döntése vagy valakik által) került a politikába, az is mindegy, kik által, mert az FOLYAMATOSAN VÁLTOZIK, HOGY MIVÉ ALAKUL, hogy MOST ÉPPEN KINEK SEGÍT (és kit akadályoz) és a végén KINEK AZ ÉRDEKÉBEN fog politizálni!!!
.
És lehet, hogy sokan nem értik, hogy miért, de ez a velünk való beszélgetés után – vagy annak elmaradása esetén – dől el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Vagyis mi vagyunk a kulcs Magyar Péter további tevékenységéhez!
Ha tetszik ez nekünk, nektek, és a támogatóinak, ha nem.
Ezért fontos, és ezért erőltetjük annyira, hogy ez a beszélgetés létrejöjjön.
NEM MAGUNK MIATT, hanem a MAGYAR NÉP ÉRDEKÉBEN.
.
Mert Magyar Péter DÖNTÉSÉTŐL FÜGG, hogy milyen lesz a magyar nép közeljövője.
Mert ehhez a DÖNTÉSHEZ tudunk olyan információkat mondani, amit csak mi tudunk elmondani neki, és ami LÉNYEGESEN BEFOLYÁSOLHATJA A DÖNTÉSÉT.
Mert mi azt tudjuk elmondani Magyar Péternek, hogy a magyar nép érdekében hogyan lehet gyorsan és BÉKÉSEN (MOST elkezdve) felszámolni ezt a diktatúrát.
.
Mert a találkozónk, a beszélgetésünk elmaradása esetében Magyar Péter nem tud kilépni mostani helyzetéből, (hazugság a „rendszerváltás”, ahogy ’89-ben is az volt, ezt a rendszert BELÜLRŐL és választással nem lehet leváltani). Ha ezt folytatja, amit most, akkor beleszürkül, része lesz a diktatúrát fenntartó politikai gépezetnek, akár annak vezetőjeként 2026-tól. És akkor diktatúrában élünk még legalább két évig. Mert tetszik, nem tetszik a támogatóinak, de ki kell mondani, hogy Magyar Péter éppen a választással vette át Gyurcsány Ferenc diktatúrán belüli szerepét. Magyar Péter lett a DIKTATÚRÁN BELÜL Orbán „ellenzékének” vezetője. És most két évig Gyurcsány helyett ő fog asszisztálni a diktatúra működéséhez, azt a látszatot keltve, hogy a Magyarország nevű diktatúra az érvényes magyar állam. Pedig nem az.
Ezért akarják sokan megakadályozni – a titkosszolgálatokon, titkos szervezeteken keresztül Magyar Péter munkatársaiig, akiknek tetszik az az irány, amit Magyar Péter MOST követ – hogy találkozzunk Magyar Péterrel, mert UTÁNA OLYAN DÖNTÉST HOZHATNA, AMI TETSZENE A „VÁLTOZÁST AKARÓ” TÁMOGATÓINAK és a magyar nép érdekében történne.
Ha viszont nem találkozunk, akkor MINDEN MARAD A RÉGIBEN, és a diktatúra egy új politikai szereplővel ugyanúgy megy tovább, ahogy eddig.
Mert az a legnagyobb tudatlanság (vagy szándékos átverés) Magyar Péter mostani tevékenységében, hogy azt mondják, hogy ezt a diktatúrát egy diktatúrán belüli választással, egy új vezetővel meg lehet változtatni. NEM LEHET!
A mókuskerék attól még mókuskerék marad, ha kicserélik benne a mókust.
A diktatúra is diktatúra marad, az érvénytelen jog is érvénytelen marad attól, ha a diktatúra új vezetőjét két év múlva Magyar Péternek hívják.
.
Ez a helyzet, ami most létrejött, csak arra jó, hogy két évig ne történjen semmi a diktatúrán belül, addig senki ne akarja úgy felszámolni a diktatúrát, ahogy lehet.
Vagyis Magyar Pétertől és a Tisza párttól kap a diktatúra még két évet a magyar nép további kifosztására, a népirtás folytatására.
Akkor a Magyar Péter által ígért VÁLTOZÁS CSAK ÍGÉRET MARAD.
(Ha csak mi, a Szabadság Mozgalom nem szervezi meg a 4. magyar szabadságharcot.)
Mert ha rajtuk múlik, ha tőlük függ, akkor a magyarországi diktatúra marad, a világot irányító hatalom 2025-ben megteheti az emberiséggel szemben azt, amit akar.
Vagy eleve ez volt a cél?
.
Ezt a helyzetet változtathatná meg Magyar Péter, ha találkozik velünk.
Értitek már, hogy miért akarunk vele találkozni, főleg, hogy SZEMÉLYESEN MEGÍGÉRTE?
Szerintetek ő ijedt meg a lehetőségtől – hogy mit tehet az új helyzetében – vagy a „környezete” (tanácsadói és segítői) akadályozzák abban, hogy felvegye velünk a kapcsolatot és mondjon egy helyet és egy időpontot, ahol és amikor találkozhatunk?