Nárcisztikus-e Magyar Péter? (ELŐZETES a vasárnap felkerülő videónkhoz)

2024.03.29
Ha az lenne, még mindig ott volna köztük, Orbán Viktor NER (azaz „Nárcisztikus Együttműködés Rendszere”, ahogy Dr. Bánki György nevezi) rendszerében.
Mert miről lehet leginkább felismerni a nárcisztikus embereket, a „NER lovagokat”?
A lelkiismeret nélküli végtelen gátlástalanságról.
És Magyar Péterből szerintem pont ez hiányzik. Ezért akart és lépett ki ebből a rendszerből.
Mert a rendszer részeként óhatatlanul és folyamatosan rárakódó szenny ellenére még maradt benne annyi, otthonról hozott LELKIISMERET, hogy elege lett a NER rendszeréből, az emberek gátlástalan kirablásából, az állami vagyon magánvagyonná alakításából.
Mert a Rogán-féle, milliárdossá lett (tett) „NER lovagoknak” csak ez utóbbiról szól ez a rendszer.
Nem, nem azt mondom, hogy jó irányba indult Magyar Péter. Csak azt, hogy kilépett, és addigi tudása, helyzete és lehetősége szerint megtette az első lépést.
Nem jó irányba, de ezen még javíthat.
És azt se mondom, hogy hibátlan.
Nem vagyok se pszichológus, se párkapcsolati szakértő, se a csillagjegyüket nem tudom (és nem is érdekel).
De tudok annyit, (láttam, olvastam, és felnőtt korom 45 évi tapasztalata alapján el tudom képzelni), hogy miért lett köztük egyre nagyobb a feszültség házasságon belül, miért és miről vitatkozhattak egyre többet.
Ismerjük el, a Rogán-féle félrevezető, néphülyítő propaganda jól működik.
(Tudjuk, kiktől tanulták.)
Ha nem ismerném a mostani helyzet körülményeit, csak önmagában Varga Judit Facebook posztját olvasnám (a legutóbbi megnyilatkozásaival együtt), akkor hajlanék arra, hogy inkább neki van igaza. De itt jön a józan paraszti ész, egy kis logika, meg a politikai helyzet, a NER ismerete.
Nézd meg, hova és mivé fejlődött ez az alkotmányellenes diktatúra az elmúlt 12 év alatt.
Tombol a gátlástalan rablás és harácsolás, már a látszatra se ügyelnek.
Mert azt hiszik, hogy büntetlenül megtehetik.
Ebben a rendszerben Varga Judit (most éppen az ÁSZ elnök barátnője!) nem csak a férje áldozata, hanem a rendszer bűntársa is. A rendszer része. Ha valóban elege lett volna a rendszerből, akkor nem lemondania kellett volna, hanem a nyilvánosság elé állni, és elmondani, amit tud. Elsőként a pedofil botrányról – benne a maga szerepével –, aztán a többiről, ami átment a kezén, kezdve a Pegazusról, a Végrehajtó Kamara működéséről, a jogvégrehajtó szervek (rendőrség, ügyészség, bíróságok) jogellenes irányításáig.
Az, hogy Varga Judit – akit nem egy félénk, szelíd bárányként vagy áldozatként ismertünk meg működése alatt – pont most és pont egy ilyen történettel áll elő a volt férjéről, az számomra egyértelműen azt mutatja, hogy ZSAROLJÁK. A klasszikus titkosszolgálati zsarolások valamelyikével (PPP).
Mert ha Varga Judit a válással végleg megszabadult a férje nárcizmusától, kilépett a politikából, és új életet kezdett, akkor neki nem mindegy, hogy mit tesz a volt férje?
Biztos, hogy saját maga akarata szerint vállalja ezt az újabb konfliktust a volt férjével?
Miért?
Kit véd ezzel Varga Judit? Önmagát, vagy azokat, akikről a hanganyag szól?
Gondold végig.
Mit hozott nyilvánosságra Magyar Péter?
Egy kettejük között lezajlott beszélgetést. Hinnél neki, ha nem vette volna fel?
Róluk szólt, vagy Rogánról, Poltról meg magáról a rendszer működésének leleplezéséről?
Akkor KINEK AZ ÉRDEKE, hogy a közbeszéd a továbbiakban ne Rogánról, Poltról, meg a NER bűncselekményeinek eltussolásáról szóljon, hanem AHELYETT a Varga-Magyar házaspár válással lezárt, valós vagy kitalált történetéről?
hu_HUHungarian